Acum poti controla
Pedal-Box cu o aplicatie

Pedal-App poate fi configurata flexibil si individual

Speed-Buster tuning-ul pedalei de acceleratie

Disponibil pentru IOS si Android

SPEED-Buster Pedal-Box optimizeaza semnalul serial al pedalei de acceleratie, ceea ce conduce unitatea de control a motorului la o setare standard diferita. Cu aplicația Pedal App gratuita, configurati Pedalbox în functie de dorintele dvs.

Speed-Buster Pedal-App

Adaosul perfect pentru Speed-Buster Chiptuning Box

RSB TUNING

Instalare simpla a Pedal-Box-ului

 • Localizați senzorul pedalei de accelerație în picior. Este amplasat direct pe pedala de accelerație.
 • Eliberati dopul de pe pedala de acceleratie.
 • Acum conectati fisa originala Speed-Buster Pedalbox la senzorul pedalei de acceleratie.
 • După aceea, conectati fișa originala cu Pedalbox.
 • Acum mutati Pedalbox si comutatorul intr-o pozitie potrivita.
RSB TUNING
RSB TUNING

Acceleratie sporita

Accelerarea mai rapida si un comportament mai direct! Cu un singur clic pe aplicația Pedal,Box veti mari imediat capacitatea vehiculului.


Configurare complet nerestricitionata

Cu ajutorul suprafetelor grafice, configurati curba caracteristica a vehiculului in functie de ideile si nevoile dvs.


Imobilizare vehicul

Protejați-va proprietatea impotriva utilizarii nedorite. In modul „PROTECT” este imposibil sa conduci vehiculul. Ca masura de securitate, este necesar un număr de sase cifre.


ECO-Mod

Duce la o scădere efectiva a consumului de combustibil. Cu diagrame caracteristice usor degresive si o reducere a volumului de injectie care nu poate fi resimțit in intreaga incarcare.


Reducere performanta

Nu esti singurul care foloseste vehiculul tau performant? Nici o problema. Pur si simplu reduceti performantele vehiculului dvs. până la 10%.

Speed-Buster Pedal-Box

Adaosul perfect pentru Speed-Buster Chiptuning

RSB TUNING

Descriere

Pedal-App face o noua generatie de tuning pedale acceleratie cu caracteristici complet noi. In timp ce modelele mai vechi nu puteau „indoi” curbele pedalei de acceleratie prin intermediul programelor pre-programate, cu aplicatia Pedal-Box este acum posibila reconfigurarea completa a acestora.

RSB TUNING

Configurtie fara restrictii

CU Pedal-App aveti oportunitatea sa configurati Pedalbox complet dorintelor dumnevoastra. Cu ajutorul editorului grafic integrat puteti proiecta curba pedalei de acceleratie a vehiculului dvs. asa cum doriti, foarte usor.

RSB TUNING

Diversitate extinsa de programe

Pe langa configuratia fara restrictii, aplicatia PedalApp ofera si programe prestabilite, cum ar fi SPORT si ECO, care sunt cunoscute la modelele Pedalbox mai vechi. Ceea ce este nou este ca puteti alege, de asemenea, reducerea performantei si programele presetate pentru imobilizarea vehiculului.

RSB TUNING

Speed-Buster – aveti incredere in original

Pedalboxul Speed-Buster original este 100% „fabricat in Germania”. Pedalboxul este certificat in conformitate cu Directiva 89/336 / CEE (compatibilitate electromagnetica) si este admis pentru instalarea in autovehicule. Sistemul de management al calitatii valabil in conformitate cu legile traficului rutier este verificat în totalitate de KBA (KBA: Oficiul Federal German de Vehicule).

RSB TUNING

Ultima tehnologie DSP si ASA

Pedalbox contine cea mai noua tehnologie auto auto-reglatoare. Datorita acestei tehnologii, chiar si cele mai mici tolerante individuale in seria pentru productie pot fi recunoscute si compensate. Microprocesoarele moderne de inalta performanta cu tehnologie DSP asigura o procesare precisa si rapida a semnalului.

RSB TUNING

Protect+

Protejati-va proprietatea impotriva utilizării nedorite. In modul „PROTECT” este imposibil sa conduci vehiculul. Pentru a conduce, este necesar un numar de sase cifre de 6 cifre.

RSB TUNING

Functie de memorie

Pedalbox este prevazut cu functie de  memorie. Aceasta inseamna ca ultima setare aleasa va rămâne activata pana cand este aleasa o nouă setare. Chiar si atunci csnd bateria  este deconectată, setarile raman salvate.

RSB TUNING

Comunicare encriptata

Comunicarea dintre Pedal-App si Pedalbox are loc cu o criptare AES de 128 biti. Prin urmare, orice acces sau modificari ale setărilor de catre parti neautorizate este imposibil.

RSB TUNING

Invizibil

Bucurati-va de interiorul autovehiculului asa cum este, fara a fi necesar sa instalati intreruptoare sau lucruri similare. Pedalbox este depozitat in spatele captuselii cabinei si este complet invizibil din interiorul.

Toate caracteristicile dintr-o privire

RSB TUNING

OFF

Cand Pedalbox este dezactivat, vehiculul dvs. este in starea initiala de serie. Curba caracteristica setata initial in vehiculul dvs. este procesata.

RSB TUNING

ECO

Iti place să-ti iasa calculele bine? Asadar, modul ECO este exact lucrul perfect pentru tine. Curba caracteristica construita progresiv nu face numai  sa inceapa mai usor in traficul orasului, ci si reduce consumul maxim atunci cand conduci cu viteza maxima.

RSB TUNING

SPORT

Reactivitate directa si accelerare imbunatatita … adica modul SPORT! Curba caracteristica degresiva ofera o reactie complet noua si directa pentru vehiculul dumneavoastra.

RSB TUNING

INDIVIDUAL

Pe langă celelalte moduri prestabilite, modul INDIVIDUAL va ofera posibilitatea de a salva cat mai multe curbe caracteristice proiectate de dvs., dupa cum doriti. Cu editorul grafic, in doar câteva secunde, puteti da forma dorita intregii curbe caracteristice a pedalei de accelerație.

RSB TUNING

Modul KIDS

Modul KIDS va ofera posibilitatea de a reduce performanțele vehiculului dumneavoastra. Cu un control glisant, puteti decide cu privire la performanțele maxime accesibile ale vehiculului dvs. si sa-l setați oriunde intre 50% si 100%. Curba caracteristica a pedalei de accelerație va fi liniara, permitand o actiune absolut intuitiva.

RSB TUNING

PROTECT

Protejati-va proprietatea impotriva utilizării nedorite. in modul PROTECT este imposibil sa conduci vehiculul. Curba caracteristica a pedalei de acceleratie este complet dezactivata astfel impiedicând orice incercare de deschidere a acceleratiei.

RSB TUNING

VALET

In modul VALET, performanta vehiculului este redusa drastic prin oricare dintre cele trei butoane „10%”, „20%” și „30%”. In acest puteti sa parcati masina, dar fara insa  a permite o plimbare efectiva.

 • Comunicare complet criptata
 • Fara sarcina suplimentară pe motor
 • Design grafic al curbei caracteristice
 • Exceptie de la datoria de inregistrare datorita certificării EMV
 • Cantitate infinită de niveluri de performantă la dispozitia dvs.
 • Nu există comutatoare deranjante in cabina soferului

Intrebari?

Expertii nostrii sunt gata sa va ajute

Puteti sa ne contactati 24/7!

Daca aveti intrebari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati 0783077704 sau

De ce poti sa ai incredere in chiptuningul Speed-Buster :

20 de ani
de experienta

Facut in Germania
Calitate Superioara

Performanta
Optima

Consum
Scazut

Protectia motorului
Garantie Inclusa

Ansamblare
Simpla

ABONATI-VA
Precizati-va e-mailul si veti fi la curent cu cele mai noi stiri!
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Contacte

office@rsbtuning.ro

0783077704

De luni pana vineri de la 09:00 la 17:00

RSB TUNING
rsbtuning.ro © Copyright | Chiptuning, Inc. Toate drepturile rezervate.
RSB TUNINGSelect the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
X