DNA Filtre

Filtre de înaltă performanță DNA®

Aici vine cuplul și puterea crescute.

De asemenea, filtrul ADN va netezi fluxul de aer, pe măsură ce trece prin filtru, reducând turbulențele și trimițând aer curat și proaspăt către admisia motorului, crescând cuplul și puterea. Pe lângă debitul mare de aer, fluxul de aer uniform și uniform este foarte important. Așa se explică de ce vedem o scădere a puterii de ieșire atunci când testăm o bicicletă sau mașină pe bancul „fără” filtru, deoarece circulația aerului în cutia de aer este perturbată și rezultatul este turbulență și putere redusă.

Filtrul de aer de înaltă performanță DNA în acțiune

Este o treabă murdară, dar cineva trebuie să o facă!” Aflați cum funcționează un filtru de înaltă performanță DNA pentru a vă proteja motorul eficient, fără a compromite performanța!

Inspirație „tehnologică” umană!

„Tehnologia” pe care o folosește filtrul nostru DNA pentru a curăța aerul este surprinzător de comună pentru noi toți. Face parte din corpul nostru; îl folosim constant pentru a rămâne în viață! Face parte din sistemul respirator uman care filtrează aerul pe care îl inspirăm! Micile fire de păr umezite, numite cili, protejează căile nazale și alte părți ale tractului respirator, eliminând praful și alte particule care intră în nas cu aerul inspirat. Mediul de bumbac care filtrează DNA este exact asta, milioane de fibre minuscule care sunt unse!

„Hibridul păros”, așa cum îl numim noi, este o combinație genială de fibre de bumbac pe milimetru pătrat. Tex & Thread, din acest bumbac unic, este rezultatul cercetării intense, de către inginerii de dezvoltare ai DNA. „Hibridul păros” impregnat cu uleiul special de filtrare DNA, este transformat în mediul ADN remarcabil care asigură o eficiență de filtrare foarte mare și debite extrem de mari.

Prinde în capcană „dușmanii” cu încărcare statică!

Am proiectat filtrul DNA pentru a dobândi o sarcină statică pozitivă pe măsură ce aerul trece prin mediile de filtrare plisate și uleiate. Sarcina statică slabă va „trage” foarte eficient fibrele de bumbac uleiate, resturile și praful care se află în aer; ține minte la ora de științe de la școală, stiloul frecat de lână care poate atrage bucăți mici de hârtie, experiment? Este exact ceea ce se întâmplă, pe măsură ce aerul curge prin filtru, resturile chiar și mici de 5 microni își vor schimba cursul și se vor lipi de fibre, indiferent dacă „găurile” dintre fibre pot fi la fel de mari până la 150 de microni! Primul strat de resturi de pe fibre va absorbi apoi puțin ulei, se va încărca static și va deveni parte a mediului de filtrare! Și ghiciți ce, va începe să atragă noi resturi ajutând mediul de bumbac în treaba sa de filtrare! În cele din urmă, resturile vor continua să se acumuleze pe suprafața filtrului, pe măsură ce aerul trece, până când este complet acoperit (vezi fotografiile de mai jos).

Mediu de testare extrem.

Filtrele noastre au fost testate cu succes chiar și în cele mai dure medii în timpul Raliului DAKAR! Prin Argentina, până în Anzi și până în deșertul Atacama din Chile. Îngrozitorul nisip pulbere fin de deșert „Fesh-Fesh” (Guadal) din deșertul Atacama, a fost ținut cu succes departe de motoarele de cursă, depășind filtrele de spumă!

Așa că mitul este rupt, filtrele DNA pot fi folosite cu succes în orice mediu, pe și în afara drumului, în deșert sau în interior, ADN-ul va fi acolo pentru a vă proteja.

Intrebari?

Expertii nostrii sunt gata sa va ajute

Puteti sa ne contactati 24/7!

Daca aveti intrebari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati 0783077704 sau

De ce poti sa ai incredere in chiptuningul Speed-Buster :

20 de ani de experienta

Facut in Germania Calitate Superioara

Performanta Optima

Consum Scazut

Protectia motorului Garantie Inclusa

Ansamblare Simpla

ABONATI-VA
Precizati-va e-mailul si veti fi la curent cu cele mai noi stiri!
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Contacte

office@rsbtuning.ro

0783077704

De luni pana vineri de la 09:00 la 17:00

RSB TUNING
rsbtuning.ro © Copyright | Chiptuning, Inc. Toate drepturile rezervate.
RSB TUNING


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
X