Termeni si Conditii

TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE MAGAZINULUI VIRTUAL:

Prin accesarea site-ului „www.rsbtuning.ro” utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Utilizatorii acestui site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare.

Site „www.rsbtuning.ro” isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea prezentului site-ului, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Clientul declara, intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi on-line ca este intru totul de acord cu cele mentionate in continuare, in caz contrar are obligatia de a declina comanda.

In cele ce urmeaza se vor avea in vedere urmatoarele: „www.rsbtuning.ro” – reprezinta site-ul apartinand RSBTuning Performance SRL, societate comerciala cu sediul in Intrarea Gheorghe Simionescu Nr. 19, Sector 1, Bucuresti, fiind condusa si reprezentat de catre dna Administrator Cotia Claudia Mina.

Prin intermediul site-ului utilizatorul are acces la informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de RSBTuning Performance SRL

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site www.rsbtuning.ro si care accepta conditiile si termeni de utilizare a site-ului.

Toate materialele integrate in site sunt proprietatea intelectuala a RSBTuning Performance SRL si nu pot fi reproduse sau copiate, sub sanctiunea legii.

 1. Declinarea responsabilitatii:

Intregul continut al site-ului are la baza si exprima reprezentarea marcilor astfel cum se gasesc ele pe piata europeana si internationala.

Pentru aceste motive RSBTuning Performance SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre Furnizorii acestora.

Pe cale de consecinta, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot suferi mici diferente de imagine/caracteristici, datorita modificarii acestora de catre producatori, fara o notificare prealabila din partea acestora.

Prețurile de pe site-ul nostru se pot schimba în orice moment, fără nicio notificare prealabilă

Cele mai multe dintre produsele noastre sunt articole personalizate produse în funcție de preferințele cumpărătorului, prin urmare rambursul unei comenzi nu este uneori acceptată sau este necesară o plata in avans al produsului, suma care nu va fi înapoiată dacă cumpărătorul de răzgândește cu privire la produsul comandat.

Toate produsele noastre sunt trimise în cutii de spumă personalizate din motive de siguranță, totuși cumpărătorul înainte de a accepta comanda de la curier/serviciul poștal trebuie să verifice ambalajul pentru orice deteriorare gravă și să o raporteze.

În cazul unui produs defect, cumpărătorul trebuie să contacteze imediat compania noastră și, la cerere, să returneze articolul înapoi în termen de 14 zile pentru inspecție, pentru a-l verifica și a trimite un înlocuitor. Articolul nu trebuie folosit și să fie în cutia originală.

Toate produsele noastre au sigla noastră ca dovadă a calității și pentru a împiedica alte companii să folosească produsele noastre pentru promovarea lor.

RSBTuning Performance poate anula orice comandă și rambursează cumpărătorului în cazul în care există o modificare a taxelor de producție sau de transport, dacă cumpărătorul decide să nu mai continue cu comanda.

 1. Valoarea maxima a obligatiilor:

Valoarea maxima a obligatiilor RSBTuning Performance SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare nu va fi niciodata mai mare decat valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv pentru respectiva comanda.

III.  Modalitati de plata:

– Plata online folosind cardul:

Societatea noastra accepta plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.rsbtuning.ro foloseste platforma NETOPIA: https://www.netopia.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, unele ditre aceste date pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei https:// www.netopia.ro. RSBTuning Performance SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

– Ordin de plata (OP):

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de RSBTuning Performance SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari din cadrul firmei noastre. Livrarea marfurilor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, si a proformei emise.

Paypal Express – rapid, sigur si usor! (se pot aplica comisioane suplimentare 3% -5% pentru comenzile de peste 700 €)

Indiferent dacă aveți sau nu un cont PayPal, puteți plăti în siguranța prin cardul de credit sau soldul online prin PayPal

 

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei si delegatie.

Date firma: RSBTuning Performance SRL,  IBAN RO24BTRLRONCRT0571853801, deschis la BT – Bucuresti, CIF: RO 38500640

 1. Garantiile produselor:

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Piesele livrate trebuie instalate într-un vehicul motorizat și pentru aceasta este necesară o licență de operare pentru care RSBTuning Performance nu garantează acordarea acestora.

Clientul este informat și a luat la cunoștința faptul că serviciile, produsele, procedurile de reglare și modificările asupra motorului, unității de control sau datelor de control care sunt efectuate pe vehicul în timpul reglajului de către SPEED-BUSTER® GmbH & Co duce la modificarea datelor de performanță ale vehiculului clientului. Clientul este informat prin prezenta că motorul și eventual alte unități de putere ale vehiculului și părți ale vehiculului in cazul in care sunt supuse unei solicitări mai mari, acest lucru poate duce, indus fizic, la o uzură mai mare a vehiculului clientului. În special suprasolicitarea și nivelurile de putere ridicate susținute, precum și creșterea vitezei maxime atinse prin reglare pot avea un impact asupra duratei de viață a motorului și a unităților sale de putere.

SPEED-BUSTER® GmbH & Co este răspunzător numai pentru daune ulterioare ale motorului sau ale părților rămase ale vehiculului, dacă acestea sunt cauzate de piesele defecte livrate de SPEED-BUSTER® GmbH & Co care nu funcționează corespunzător. La instalarea unui nou cip de control, SPEED-BUSTER® GmbH & Co este răspunzător numai pentru acele daune specifice care au fost cauzate de un cipul defect. Răspunderea pentru daunele care rezultă doar din solicitarea mai mare a motorului este exclusă.

SPEED-BUSTER® GmbH & Co subliniază clar că instalarea produselor de tuning poate duce la pierderea garanției sau la pierderea obligației de garanție de către producătorul vehiculului sau distribuitorul vehiculului.

Modificările autovehiculelor care participă la traficul public trebuie înregistrate în documentația oficială a vehiculului. Achizitorul trebuie să prezinte vehiculul unei asociații de inspecție tehnică, în măsura în care nu este disponibilă evaluarea pieselor. Responsabilitatea pentru vehiculele modificate sau părți ale acestora revine cumpărătorului. Orice revendicare față de distribuitor din cauza neautorizării de către TUEV este exclusă, cu excepția cazului în care distribuitorul a garantat admisibilitatea pentru TUEV, luând în considerare reglementările corespunzătoare în mod explicit și în formă scrisă.

Creșterea performanței autovehiculelor necesită o nouă tipificare privind asigurarea de răspundere civilă a vehiculului și asigurarea globală. Achizitorul însuși este obligat să asigure respectarea asigurării. El exclude RSB TUNING PERFORMANCE de la orice răspundere în legătură cu această problemă.In cazul produselor vandute si livrate de RSBTuning Performance SRL, certificatele de garantie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala sau de catre RSBTuning Performance SRL, dupa caz.

 1. Dreptul de Retur al produselor (15 de zile):

Dreptul de Retur al produselor comercializate de catre noi este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la RSBTuning Performance SRL prin intermediul „www.rsbtuning.ro”.

Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile, trebuie sa ne contactati pe e-mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Cererile de retur dupa acaesta data nu mai sunt luate in considerare.

În cazul produselor Speed Buster si CSR nu exista produse pe stoc, toate produsele sunt făcute la comanda și produse în funcție de preferințele cumparatorului, prin urmare, returnarea unei comenzi nu este adesea acceptata decât dacă exista un defect. In cazul in care se accepta o returnare, produsul va fi verificat si o inlocuire va fi trimisa. Comenzile de rambursare nu sunt disponibile.

Pentru ca returul sa fie acceptat, produsul trebuie sa:

 1. Fie in starea in care a fost primit. Aceasta inseamna ca produsul nu este folosit si se afla inca în ambalajul sau.
 2. Responsabilitatea returnării produselor revine clientului pana cand produsele ajung la noi.
 3. Inainte de a trimite un articol, returul trebuie să fie convenit si trimis înapoi in termen de 15 zile de la data primirii. După perioada de 15 zile, nu se vor accepta returnari.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat.

In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copie a facturii de achizitie.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 7 zile de la primirea produsului in contul bancar indicat de cumparator.

 

Cumparatorii inainte de a primi comenzi de la companiile de transport ar trebui sa verifice în fata transportatorului eventualele cutii deteriorate si să informeze compania.

 1. Datele si informatiile de pe site-ului www.rsbtuning.ro:

Toate datele si informatiile aflate sau continute de catre site-ul „www.rsbtuning.ro„ vor putea fi folosite/utilizate numai pentru comunicari comerciale cu RSBTuning Performance SRL sau cu partenerii acestuia.

RSBTuning Performance SRL intelege sa considere fraudare orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a accesa datele personale ale utilizatorilor.

In aceste cazuri, RSBTuning Performance SRL, isi rezerva dreptul de a promova actiuni/plangeri pentru atragerea raspunderii civile, administrative sau penale a oricaror penale fizice sau juridice care se fac vinovate de astfel de fapte.

In cazul in care constatati incalcari ale dreptului de autor pe site-ul nostru va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de email office@rsbtuning.ro

VII.  Disponibilitatea si pretul produselor:

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul „www.rsbtunig.ro” sunt disponibile doar in limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe „www.rsbtuning.ro” pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Pentru a beneficia de eventuale promotii sau discount-uri se impune ca in prealabil sa confirmati comada cu un reprezentant de vanzari al RSBTuning Performance SRL.

VIII. Inregistrarea pe site:

Odata cu inregistrarea pe site, vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

In aceste conditii nu putem, sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul comenzii dvs.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 1. Reclamatii:

Reclamatiile privind magazinul sau produsele livrate de catre „www.rsbtuning.ro” pot fi depuse in scris la adresa office@rsbtuning.ro.

In cazul in care aspectele sesizate nu au fost rezolvate intr-un timp rezonabil de maxim 2(doua) zile lucratoare, va rugam sa luati legatura imediat cu dna. Cotia Claudia Mina, tel: 0783077704.

Pentru o facila rezolvarea va rugam sa mentionati in Reclamatia depusa urmatoarele date: informatiile utilizatorului asa cum a fost inscris pe „www.rsbtuning.ro”, respectiv numele si prenumele, un numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de e-mail sau adresa de corespondenta, precum si descrierea pe scurt a problemei care face obiectul reclamatiei.

 1. Politica de confidentialitate:

Toate informatiile prezentate au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de site-ul „www.rsbtuning.ro”, detinut de RSBTuning Performance S.R.L.

De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect si anume politica GDPR pe care va rugam sa o cititi  aici : https://www.rsbtuning.ro/protectia-datelor .

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: office@rsbtuning.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Google Adsense, Facebook, Twitter etc.

Lista completa de cookie-uri de la terti poate fi consultata mai jos, in sectiunea Cookie-uri ale tertilor. De asemenea, pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.

In ceea ce numim „web 2.0” si „cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:

Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc).
Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

 1. Protejarea Mediului inconjurator:

In calitatea dvs. de cumparator, va aducem la cunostinta necesitatea intocmirii declaratiei catre FONDUL DE MEDIU vizand cantitatea de ambalaje introduse pe piata, obligatie va revine in totalitate conform Ordonanta de urgentă nr. 195/2005 privind protectia mediului.

Intrebari?

Expertii nostrii sunt gata sa va ajute

Puteti sa ne contactati 24/7!

Daca aveti intrebari cu privire la produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati 0783077704 sau

De ce poti sa ai incredere in chiptuningul Speed-Buster :

20 de ani de experienta

Facut in Germania Calitate Superioara

Performanta Optima

Consum Scazut

Protectia motorului Garantie Inclusa

Ansamblare Simpla

ABONATI-VA
Precizati-va e-mailul si veti fi la curent cu cele mai noi stiri!
Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.
Contacte

office@rsbtuning.ro

0783077704

De luni pana vineri de la 09:00 la 17:00

RSB TUNING
rsbtuning.ro © Copyright | Chiptuning, Inc. Toate drepturile rezervate.
RSB TUNING


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
X